VINNARE GULDÄPPLET 2020

Gränbyskolans EMELIE HAHN är årets vinnare av GULDÄPPLET 2020! Guldäpplet är ett pris till lärare i Sverige som med stöd av IT förnyar och inspirerar lärandet.

Emelie Hahn, lärare i tyska och So samt förstelärare i språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt på Gränbyskolan är vinnare av Guldäpplet 2020! Vi är så glada och stolta över Emelie som av 100 nominerade runt om i Sverige nu har vunnit detta pris. 

Juryns motivering:

För ett målmedvetet arbete med att utveckla språklig och kulturell kompetens liksom digital kompetens och omvärldskunskap hos eleverna. Emelie inspirerar eleverna till delaktighet och till kontakt med elever i andra länder, upplevelser och erfarenheter som många annars inte får.


Elevernas lärande utvecklas och förstärks med ökade möjligheter att lyckas och att nå sina individuella mål. Hon är starkt drivande i sin egen skola och inspirerar kollegor, både i lokala, nationella och internationella sammanhang.  
 

 

Hela Gränbyskolan säger GRATTIS till dig Emelie!!!

 

Om Guldäpplet

Lärarpriset Guldäpplet är ett lärarstipendium som delas ut årligen till en eller flera lärare som förnyat lärandet med stöd av IT i egen undervisning och som inspirerat elever och kollegor i ett lokalt, kommunalt och gärna även nationellt verksamhetsfält. 

Läs mer på Guldäpplets webbsida: https://www2.diu.se/guldapple/

 

 

 

 

 

26 oktober 2020