Välkommen till Gränbyskolan

Vår trevliga skola har ca 400 elever fördelade på årskurserna 6-9. På vår skola vill vi att du ska trivas och må bra och att du ska lära för livet.

Våra lärare är skickliga pedagoger och har höga förväntningar på dig. Vi vill att du ska nå de mål du sätter upp och vi vill utmana dig att utvecklas. Vi vill att du ska lära för livet. Därför arbetar vi tillsammans med att anpassa undervisningen efter dina förutsättningar och behov. Som hjälp i det arbetet finns också våra kunniga specialpedagoger och speciallärare.

Vårt engagerade elevhälsoteam är erfaret och kompetent och jobbar i nära samarbete med alla vuxna på skolan samt elever. Vi har också ett aktivt elevråd som arbetar för att du ska ha roligt och känna dig trygg.

Du kanske dessutom är väldigt idrottsintresserad? Då kan du välja någon av våra inriktningar fotboll, basket och friidrott.

På vår skola trivs vi och har kul! Vi ser fram emot att just du blir en del av vår gemenskap – välkommen till oss!