Välkommen till Gränbyskolan

Vår trevliga skola har ca 450 elever fördelade på årskurserna 6-9. Hos oss har du som elev många roliga och spännande val att välja mellan. Du kanske är väldigt idrottsintresserad och vill välja någon av våra inriktningar fotboll, basket och friidrott. Eller så är du istället mer intresserad av t ex musik och drama, programmering, internationella projekt eller gillar att jobba kreativt – då kan du få ägna dig mer åt detta på skoltid.

På vår skola vill vi alla att du ska trivas och må bra. Vårt engagerade elevhälsoteam är erfaret och kompetent och jobbar i nära samarbete med alla vuxna på skolan samt elever. Vi har också ett aktivt elevråd som arbetar för att du ska ha roligt och känna dig trygg.

Våra lärare är skickliga pedagoger och har höga förväntningar på dig. Vi vill att du ska nå de mål du sätter upp och vi vill utmana dig att utvecklas. Vi vill att du ska lära för livet. Därför arbetar vi tillsammans med att anpassa undervisningen efter dina förutsättningar och behov. Som hjälp i det arbetet finns också våra kunniga specialpedagoger och speciallärare.

På vår skola trivs vi och har kul! Vi ser fram emot att just du blir en del av vår gemenskap – välkommen till oss!

24 juli 2018