Fotboll

Sedan 1993 har Gränbyskolan gett möjlighet för intresserade fotbollsungdomar att kombinera sin skolgång med en bred fotbollsutbildning. Gränbyskolans fotbollsinriktning är en mycket etablerad verksamhet med välutbildade fotbollsinstruktörer. Gränbyskolan är certifierad av Svenska fotbollförbundet. Avsikten med certifieringen är att säkra kvaliteten vid de grundskolor som erbjuder fotbollsprofil.

Bra träningsförutsättningar

Gränbyskolans fotbollsundervisning bedrivs på konstgräsplanen precis invid vår skola. 

Undervisningen leds av välutbildade fotbollsinstruktörer där majoriteten av instruktörerna har UEFA Advanced Level.

 

Fotbollsval åk 7-9

När du väljer fotbollsinriktning förväntar vi oss att du visar ett stort intresse engagemang för ditt val. Det val du gör gäller nämligen för hela årskurs 7-9.

Vi erbjuder två fotbollslektioner per vecka. 

 

Vem är du som söker

Vi tror att du som söker till oss är en positiv tjej eller kille som älskar fotboll och är målmedveten vad gäller dina studier och idrottsambitioner. Du vågar utmana dig själv, är nyfiken och vill utvecklas. Du bor i Uppsala med omnejd.

 

Individuell utveckling

Gränbyskolans fotbollsinriktning följer en väl utvecklad och sedan många år ständigt aktualiserad studieplan. Syftet är att tillmötesgå dina önskemål och behov och samtidigt motsvara de krav på grundutbildning som behövs för våra unga spelare. Vi organiserar innehållet i kurser och kan via det arbetssättet hålla en röd tråd och progression i utbildningen.

 

Gränbyskolan - en kreativ miljö

Att välja fotbollsinriktning hos oss vid Gränbyskolan innebär att du får tid att inom skoldagens ram ägna dig åt ditt stora intresse.  

Vi vill också utmana dig att utveckla andra förmågor du har. Våra lärare på skolan är skickliga pedagoger som vill göra allt för att du ska lyckas och du får möjlighet att fördjupa din kunskap och vidga din kreativitet inom skolans olika ämnen.

 

Välkommen till oss

På Gränbyskolan har vi höga förväntningar på dig och tycker det är viktigt att du trivs och mår bra. Vi ser därför fram emot att just du blir en del av vår gemenskap. Välkommen till oss! 

Uppdaterad: