Orientering årskurs 7

Plats: Röbo

Halv orienteringsdag i Röbo onsdagen den 28 september

7B + FBK

7B samlas i Röbo vid spårcentralen 9.00 för orienteringsstart. Mentorer gör upp med klassen om tider och transport till Röbo. Lunch på skolan om man vill, men slutar efter orienteringsdagen.

Mentor avgör hur/om transporten hem.

7C

7C samlas i Röbo vid spårcentralen 9.45 för orienteringsstart. Mentorer gör upp med klassen om tider och transport till Röbo. Lunch på skolan om man vill, men slutar efter orienteringsdagen.

Mentor avgör hur/om transport hem.

7A

7A går enligt schema fram till 11.25 och äter lunch i skolan.

7A samlas därefter i Röbo vid spårcentralen 12.30 för orienteringsstart. Mentorer gör upp med klassen om tider och transport till Röbo. Lunch på skolan om man vill, men slutar efter orienteringsdagen.

Mentor avgör hur/om transport hem.

Kläder och värdesaker

Ta med lämpliga kläder för aktivitet utomhus. För att inte riskera att riva sig på taggar och grenar mm. så är det bra med långärmat och långa ben på byxorna. Ta med ombyte och duschgrejer.

Ni kan lämna er väska med värdesaker vid starten så har vi koll på den under er orientering.

Mat

Lunch äter ni på skolan.

Klocka

Det är bra att ta med egen klocka för att kunna hålla koll på tiden.

Starthjälp

Ni kommer att få hjälp med kartläsningen i början av orienteringen.