Elevrådet

Här är elevrådet from mars 2017 och fram till nästa årsmöte mars/april 2018.

Elevrådet 2017

Det är Emir Ortac 9c, Zabir Rahman 9b ordförande), , Mayar Yousef 9c, Josephine Toro-perlevall 8a, Bella Klettner 7a, Caroline Ekman 9c och Ella Stolt 9c (vice ordförande).

De har regelbundna stormöten för elevrådsrepresentanterna i klasserna, där de bla. Tar upp synpunkter och funderingar  ifrån dem och låter representanterna vara delaktiga i olika frågor som handlar om skolan. Denna termin har de bla. Diskuterat och gett förslag på ändringar i skolans trivselregler, bjudit in skolans kökschef Åsa för att alla skulle ha möjlighet att framföra synpunkter till henne,  tagit fram förslag på tidningar som skolan ska prenumerera på i Jallakiosken. De arrangerade också en härligt läskig halloweenfest med roliga aktiviteter under dagen den 27/10.

17 november 2015